Величковић: Божић ми је као старији брат, вјерујем у Партизан!

"Он изузетно воли Партизан, желим му сву срећу, има моју пуну подршку и наравно да га морамо разумети и дати ветар у леђа. Партизан је мој клуб и највећи на нашим просторима“, рекао је српски кошаркаш.

Кошарка 02.01.2016 | 20:20
Величковић: Божић ми је као старији брат, вјерујем у Партизан!

За Новицу Величковића и његов Трабзон нема одмора и празника јер већ сутра играју утакмицу турског првенства, али бившег репрезентативца и играча Партизана прво смо питали да ли прати игре свог некадашњег клуба.
”На почетку бих свим читаоцима Моззарт Спорта пожелео пуно здравља и среће, а нормално да помно пратим сва дешавања у мом Партизану. Мало ме погађају ова дешавања око Пере Божића јер је то човек који се према нама понашао као старији брат. Он изузетно воли Партизан, желим му сву срећу, има моју пуну подршку и наравно да га морамо разумети и дати ветар у леђа. Партизан је мој клуб и највећи на нашим просторима“, рекао је Величковић за наш портал.

Ако се окренемо турском шампионату вас очекује тешка утакмица са Дарушафаком?
”Ради се о опасном ривалу, уложили су пуно новца, ушли у ТОП 16 фазу Евролиге, а нама не иде најбоље. Имамо квалитетан тим, желимо да се стабилизујемо да кренемо ка врху табеле. Циљ је улазак у плеј оф“.

Да ли су клубови који су тренутно у врху табеле најозбиљнији кандидати за титулу?
”Дарушафака је уложила огромна средства, ту су Ефес који игра тврдо и Фенербахче који игра лепо за око, атрактивно. Не треба заборавити Галатасарај и Владимир Мицов који је њихов најбољи играч“.

Шта ће се дешавати у ТОП 16 фази Евролиге?
”То није захвално прогнозирати, има много добрих екипа“.

Следећу утакмицу играју Црвена звезда и Фенер?
”Екипа Жељка Обрадовића је фаворит, имају низ квалитетних играча, а мене одушевљава Јудо који је екстра кошаркаш, поред свих осталих Богдана, Веселог, Пере Антића...“, казао је на крају Величковић.

Коментари / 0

Оставите коментар