Veličković: Božić mi je kao stariji brat, vjerujem u Partizan!

"On izuzetno voli Partizan, želim mu svu sreću, ima moju punu podršku i naravno da ga moramo razumeti i dati vetar u leđa. Partizan je moj klub i najveći na našim prostorima“, rekao je srpski košarkaš.

Košarka 02.01.2016 | 20:20
Veličković: Božić mi je kao stariji brat, vjerujem u Partizan!

Za Novicu Veličkovića i njegov Trabzon nema odmora i praznika jer već sutra igraju utakmicu turskog prvenstva, ali bivšeg reprezentativca i igrača Partizana prvo smo pitali da li prati igre svog nekadašnjeg kluba.
”Na početku bih svim čitaocima Mozzart Sporta poželeo puno zdravlja i sreće, a normalno da pomno pratim sva dešavanja u mom Partizanu. Malo me pogađaju ova dešavanja oko Pere Božića jer je to čovek koji se prema nama ponašao kao stariji brat. On izuzetno voli Partizan, želim mu svu sreću, ima moju punu podršku i naravno da ga moramo razumeti i dati vetar u leđa. Partizan je moj klub i najveći na našim prostorima“, rekao je Veličković za naš portal.

Ako se okrenemo turskom šampionatu vas očekuje teška utakmica sa Darušafakom?
”Radi se o opasnom rivalu, uložili su puno novca, ušli u TOP 16 fazu Evrolige, a nama ne ide najbolje. Imamo kvalitetan tim, želimo da se stabilizujemo da krenemo ka vrhu tabele. Cilj je ulazak u plej of“.

Da li su klubovi koji su trenutno u vrhu tabele najozbiljniji kandidati za titulu?
”Darušafaka je uložila ogromna sredstva, tu su Efes koji igra tvrdo i Fenerbahče koji igra lepo za oko, atraktivno. Ne treba zaboraviti Galatasaraj i Vladimir Micov koji je njihov najbolji igrač“.

Šta će se dešavati u TOP 16 fazi Evrolige?
”To nije zahvalno prognozirati, ima mnogo dobrih ekipa“.

Sledeću utakmicu igraju Crvena zvezda i Fener?
”Ekipa Željka Obradovića je favorit, imaju niz kvalitetnih igrača, a mene oduševljava Judo koji je ekstra košarkaš, pored svih ostalih Bogdana, Veselog, Pere Antića...“, kazao je na kraju Veličković.

Komentari / 0

Ostavite komentar