Грујићу радна дозвола, од понедељка у Ливерпулу!

Српски фудбалер Марко Грујић добио је радну дозволу и у понедељак ће потписати уговор са Ливепулом, преноси “Дејли Стар”.

Фудбал 02.01.2016 | 11:20
Грујићу радна дозвола, од понедељка у Ливерпулу!

Грујић ће отпутовати у Енглеску, а према писањима енглеских медија требало би да у наредна два дана прође лекарске прегледе и потпише уговор у понедељак.

Млади репрезентативац постаће прво појачање Јиргена Клопа од доласка на ‘Енфилд’, а ‘Црвени’ ће за његов трансфер издвојити седам милиона евра.

Још увек је нејасна ситуација око Грујића, али би он требало да остане у Црвеној звезди до краја сезоне, што ће клуб из Љутице Богдана коштати милион евра. ‘Црвено-белима’ ће ићи и 10 одсто од следећег трансфера, а у недавном саопштењу су признали да клуб не би преживео ако сада не прода Марка.

То саопштење стигло је као одговор на оптужбе Грујићевог оца Горана који је истакао да његовог сина из клуба приморавају да потпише за Ливерпул. Звездан Терзић казао је да ће Грујић преузети ‘осмицу’ коју је носио легендарни Стивен Џерард, а према наводима са стадиона ‘Рајко Митић’ примаће 1,2 милиона евра годишње.

Он је дебитовао у мају 2013. године, а ове сезоне један је од најбољих играча тима – постигао је пет голова уз шест асистенција.

Био је члан омладинске репрезентације Србије која је постала У-20 првак света на Новом Зеланду протеклог лета.

Коментари / 0

Оставите коментар