Grujiću radna dozvola, od ponedeljka u Liverpulu!

Srpski fudbaler Marko Grujić dobio je radnu dozvolu i u ponedeljak će potpisati ugovor sa Livepulom, prenosi “Dejli Star”.

Fudbal 02.01.2016 | 11:20
Grujiću radna dozvola, od ponedeljka u Liverpulu!

Grujić će otputovati u Englesku, a prema pisanjima engleskih medija trebalo bi da u naredna dva dana prođe lekarske preglede i potpiše ugovor u ponedeljak.

Mladi reprezentativac postaće prvo pojačanje Jirgena Klopa od dolaska na ‘Enfild’, a ‘Crveni’ će za njegov transfer izdvojiti sedam miliona evra.

Još uvek je nejasna situacija oko Grujića, ali bi on trebalo da ostane u Crvenoj zvezdi do kraja sezone, što će klub iz Ljutice Bogdana koštati milion evra. ‘Crveno-belima’ će ići i 10 odsto od sledećeg transfera, a u nedavnom saopštenju su priznali da klub ne bi preživeo ako sada ne proda Marka.

To saopštenje stiglo je kao odgovor na optužbe Grujićevog oca Gorana koji je istakao da njegovog sina iz kluba primoravaju da potpiše za Liverpul. Zvezdan Terzić kazao je da će Grujić preuzeti ‘osmicu’ koju je nosio legendarni Stiven Džerard, a prema navodima sa stadiona ‘Rajko Mitić’ primaće 1,2 miliona evra godišnje.

On je debitovao u maju 2013. godine, a ove sezone jedan je od najboljih igrača tima – postigao je pet golova uz šest asistencija.

Bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je postala U-20 prvak sveta na Novom Zelandu proteklog leta.

Komentari / 0

Ostavite komentar