Видео: Вјерујете ли да је Надал једном сломио СЕДАМ рекета?!

Да ли бисте поверовали када би вам неко рекао да је Рафаел Надал после једног меча поломио чак седам рекета?

Тенис 02.01.2016 | 16:20
Видео: Вјерујете ли да је Надал једном сломио СЕДАМ рекета?!

Надал је обично веома миран када изађе са терена, ретко када пропушта конференције за медије, али није било тако на почетку каријере, бар не према речима Гастона Гаудија.

Бивши агентински тенисер открио је да је Рафа после пораза давне 2005. године био толико бесан да је поломио готово све рекете које је користио.

Гаудио се осврнуо на тријумф у четвртфиналу Буенос Ајреса резултатом 0:6, 6:0, 6:1, само четири месеца пре Надалове прве титуле на Ролан Гаросу.

“Поломио је све рекете. Седам комада. Помислио сам: ‘Шта се дешава са овим момком? Да ли је луд?’. Није изгубио од слабијег играча већ шампиона Ролан Гароса. Али Рафа је тај пораз схватио као неуспех који је тешко превазишао”, рекао је Гаудио шта је затекао по уласку у свлачионицу.

Међутим, ‘Бик са Маљорке’ имао је другу верзију приче.

“Да будем искрен, сломио сам само један рекет”, рекао је Надал кроз смех и наставио:

“Гаудио лаже, то је сигурно. Сећам се да сам завршио тај меч и да нисам био бесан. У том случају други играч је играо боље од мене. Никада нисам сломио рекет на терену јер тамо имате много притиска. Такође, никада нисам ставио седам рекета у торбу, максимум шест”, истакао је Рафа.

Коментари / 0

Оставите коментар