Video: Vjerujete li da je Nadal jednom slomio SEDAM reketa?!

Da li biste poverovali kada bi vam neko rekao da je Rafael Nadal posle jednog meča polomio čak sedam reketa?

Tenis 02.01.2016 | 16:20
Video: Vjerujete li da je Nadal jednom slomio SEDAM reketa?!

Nadal je obično veoma miran kada izađe sa terena, retko kada propušta konferencije za medije, ali nije bilo tako na početku karijere, bar ne prema rečima Gastona Gaudija.

Bivši agentinski teniser otkrio je da je Rafa posle poraza davne 2005. godine bio toliko besan da je polomio gotovo sve rekete koje je koristio.

Gaudio se osvrnuo na trijumf u četvrtfinalu Buenos Ajresa rezultatom 0:6, 6:0, 6:1, samo četiri meseca pre Nadalove prve titule na Rolan Garosu.

“Polomio je sve rekete. Sedam komada. Pomislio sam: ‘Šta se dešava sa ovim momkom? Da li je lud?’. Nije izgubio od slabijeg igrača već šampiona Rolan Garosa. Ali Rafa je taj poraz shvatio kao neuspeh koji je teško prevazišao”, rekao je Gaudio šta je zatekao po ulasku u svlačionicu.

Međutim, ‘Bik sa Maljorke’ imao je drugu verziju priče.

“Da budem iskren, slomio sam samo jedan reket”, rekao je Nadal kroz smeh i nastavio:

“Gaudio laže, to je sigurno. Sećam se da sam završio taj meč i da nisam bio besan. U tom slučaju drugi igrač je igrao bolje od mene. Nikada nisam slomio reket na terenu jer tamo imate mnogo pritiska. Takođe, nikada nisam stavio sedam reketa u torbu, maksimum šest”, istakao je Rafa.

Komentari / 0

Ostavite komentar