Фочанска "Вучица" Нову дочекала на Градачачкој стијени

Јелена Симовић, најбољи волонтер Српске у 2015. години и њен брат Бојан дочекали су Нову годину на оригиналан начин, тако што су се пред поноћ попели на Градачку стијену, која се налази на великом узвишењу изнад Фоче.

Република Српска 01.01.2016 | 13:21
Фочанска "Вучица" Нову дочекала на Градачачкој стијени

Јелена је члан Спасилачког клуба "Волф" и Горске службе спасавања из Фоче и велики је заљубљеник у природне љепоте.

"Док су се други припремали за дочек најлуђе ноћи, мој брат и ја урадили смо још луђу ствар, попевши се на Градачку стијену. На `пријатних` минус 13 степени Целзијусових и субјективним осјећајем као да је минус 20 и ниже, уживали смо у посљедњим минутама старе 2015. и првим моментима нове 2016. у нади да ће бити још боља", рекла је фочанска "Вучица".

Јелена Симовић је недавно у Бањалуци од Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске добила награду за најбољег волонтера Српске у 2015. години.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оффроад Адвентуре Невесиње

01.01.2016 14:49

Срецна Нова и све најбоље,поздрав из Невесиња и највисих врхова БХ,поздрав са насег Тибета. Оффроад Адвентуре Невесиње,српска традиционална Олимпијада али и многе друге свецаности као нпр дзипијада код нас или у Билеци, која је ове године оборила рекорд по бр уцесника,или Сајам у Билеци гдје додје око 10.000 људи,коњске трке које се без прекида у цјелој РС организују само код нас у Херцеговини и БН,сајмови стоцарства,хране,вина итд и наравно нас центар Требиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицваријада Билеца...

01.01.2016 19:32

...био просле године,било нам еxтра.Долазак питомаца војне сколе "СРОП Билеца" је догадјај године.Видимо се на Цицваријади и ове године и Срецна Нова свима!