Fočanska "Vučica" Novu dočekala na Gradačačkoj stijeni

Jelena Simović, najbolji volonter Srpske u 2015. godini i njen brat Bojan dočekali su Novu godinu na originalan način, tako što su se pred ponoć popeli na Gradačku stijenu, koja se nalazi na velikom uzvišenju iznad Foče.

Republika Srpska 01.01.2016 | 13:21
Fočanska "Vučica" Novu dočekala na Gradačačkoj stijeni

Jelena je član Spasilačkog kluba "Volf" i Gorske službe spasavanja iz Foče i veliki je zaljubljenik u prirodne ljepote.

"Dok su se drugi pripremali za doček najluđe noći, moj brat i ja uradili smo još luđu stvar, popevši se na Gradačku stijenu. Na `prijatnih` minus 13 stepeni Celzijusovih i subjektivnim osjećajem kao da je minus 20 i niže, uživali smo u posljednjim minutama stare 2015. i prvim momentima nove 2016. u nadi da će biti još bolja", rekla je fočanska "Vučica".

Jelena Simović je nedavno u Banjaluci od Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske dobila nagradu za najboljeg volontera Srpske u 2015. godini.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Offroad Adventure Nevesinje

01.01.2016 15:49

Srecna Nova i sve najbolje,pozdrav iz Nevesinja i najvisih vrhova BH,pozdrav sa naseg Tibeta. Offroad Adventure Nevesinje,srpska tradicionalna Olimpijada ali i mnoge druge svecanosti kao npr dzipijada kod nas ili u Bileci, koja je ove godine oborila rekord po br ucesnika,ili Sajam u Bileci gdje dodje oko 10.000 ljudi,konjske trke koje se bez prekida u cjeloj RS organizuju samo kod nas u Hercegovini i BN,sajmovi stocarstva,hrane,vina itd i naravno nas centar Trebinje.

ODGOVORITE
Name

Cicvarijada Bileca...

01.01.2016 20:32

...bio prosle godine,bilo nam extra.Dolazak pitomaca vojne skole "SROP Bileca" je dogadjaj godine.Vidimo se na Cicvarijadi i ove godine i Srecna Nova svima!