Данас полумаратон у градском парку

Рекреативци окупљени у тиму Бијељина трчи рекреативно организоваће данас у градском парку у Бијељини први тренинг полумаратон.

Занимљивости 01.01.2016 | 11:09
Данас полумаратон у градском парку

Овом трком биће обиљежена прва година успјешног рада у којој је тим овог клуба освојио 187 учесничких медаља на 30 трка у Републици Српској, региону и у Европи.

Један од оснивача тима рекреативаца Милан Иванишевић рекао је да је за годину дана 60 учесника прошло два циклуса рекреативног растрчавања.

Идејни творац овог тима Бојан Јовићевић оцијенио је да је постигнут основни циљ да се у граду промовише здрав начин живота и рекреативно бављење спортом.

Бијељински рекреативци позвали су суграђане да подрже учеснике данашње трке, у 13.00 часова, на којој се очекује и учешће тркача из Београда, Панчева, Лознице и Брчког.

У тиму "Бијељина трчи рекреативно" очекују да ће ова трка постати традиција града.

Инфо БН

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лиценца

01.01.2016 21:56

Честитам на јубилеју, гурајте даље ако можете сами а кад вам затребају паре за било какав повод и организацију, наићете на зид који се зове политика и они који се сматрају незаобилазним???П.С. Ево још један доказ да наш народ ово не прати него само коментаришу глупости везане за политику и лудорије које се дешавају а у принципу немају појма о тим дешавањима - политици!!!

ОДГОВОРИТЕ