Danas polumaraton u gradskom parku

Rekreativci okupljeni u timu Bijeljina trči rekreativno organizovaće danas u gradskom parku u Bijeljini prvi trening polumaraton.

Zanimljivosti 01.01.2016 | 11:09
Danas polumaraton u gradskom parku

Ovom trkom biće obilježena prva godina uspješnog rada u kojoj je tim ovog kluba osvojio 187 učesničkih medalja na 30 trka u Republici Srpskoj, regionu i u Evropi.

Jedan od osnivača tima rekreativaca Milan Ivanišević rekao je da je za godinu dana 60 učesnika prošlo dva ciklusa rekreativnog rastrčavanja.

Idejni tvorac ovog tima Bojan Jovićević ocijenio je da je postignut osnovni cilj da se u gradu promoviše zdrav način života i rekreativno bavljenje sportom.

Bijeljinski rekreativci pozvali su sugrađane da podrže učesnike današnje trke, u 13.00 časova, na kojoj se očekuje i učešće trkača iz Beograda, Pančeva, Loznice i Brčkog.

U timu "Bijeljina trči rekreativno" očekuju da će ova trka postati tradicija grada.

Info BN

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

licenca

01.01.2016 21:56

Čestitam na jubileju, gurajte dalje ako možete sami a kad vam zatrebaju pare za bilo kakav povod i organizaciju, naićete na zid koji se zove politika i oni koji se smatraju nezaobilaznim???P.S. Evo još jedan dokaz da naš narod ovo ne prati nego samo komentarišu gluposti vezane za politiku i ludorije koje se dešavaju a u principu nemaju pojma o tim dešavanjima - politici!!!

ODGOVORITE