Пет повријеђених у новогодишњој ноћи

У новогодишњој ноћи у Београду двије особе повријеђене су у двије саобраћајне незгоде, а три особе задобиле су повреде хладним оружјем у различитим инцидентима, рекла је Срни портпарол београдске Хитне помоћи Нада Мацура.

Србија 01.01.2016 | 11:05
Пет повријеђених у новогодишњој ноћи

"У различитим инцидентима три особе су повређене ножем. Један мушкарац лакше је повређен пре поноћи, а друга двојица после поноћи, од којих је један теже и одвезен је на реанимацију у Ургентни центар", навела је Мацура.

Она је навела да је током новогодишње ноћи хитна помоћ интервенисала 150 пута, од којих 55 на јавном мјесту.

У саобраћајној незгоди која се догодила око 19.00 часова у Трговачкој улици теже је повријеђен мушкарац стар око 33 године и он је одвезен у реанимацију Ургентног центра.

Пјешак стар око 60 година теже је повријеђен у 20.14 у Улици господара Вучића испред броја 172.

"У току ноћи није било већег угрожавања реда и мира, нити извршења тежих кривичних дела", изјавио је новоименовани вршилац дужности директора Полиције Србије Владимир Ребић.

Он је, обилазећи припаднике полиције који објезбјеђују дочек Нове године испед Дома Народне скупштине, рекао да су током новогодишње ноћи припадници полиције били добро организовани, како они у униформи, тако и у цивилу.

Коментари / 0

Оставите коментар