Pet povrijeđenih u novogodišnjoj noći

U novogodišnjoj noći u Beogradu dvije osobe povrijeđene su u dvije saobraćajne nezgode, a tri osobe zadobile su povrede hladnim oružjem u različitim incidentima, rekla je Srni portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Srbija 01.01.2016 | 11:05
Pet povrijeđenih u novogodišnjoj noći

"U različitim incidentima tri osobe su povređene nožem. Jedan muškarac lakše je povređen pre ponoći, a druga dvojica posle ponoći, od kojih je jedan teže i odvezen je na reanimaciju u Urgentni centar", navela je Macura.

Ona je navela da je tokom novogodišnje noći hitna pomoć intervenisala 150 puta, od kojih 55 na javnom mjestu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19.00 časova u Trgovačkoj ulici teže je povrijeđen muškarac star oko 33 godine i on je odvezen u reanimaciju Urgentnog centra.

Pješak star oko 60 godina teže je povrijeđen u 20.14 u Ulici gospodara Vučića ispred broja 172.

"U toku noći nije bilo većeg ugrožavanja reda i mira, niti izvršenja težih krivičnih dela", izjavio je novoimenovani vršilac dužnosti direktora Policije Srbije Vladimir Rebić.

On je, obilazeći pripadnike policije koji objezbjeđuju doček Nove godine isped Doma Narodne skupštine, rekao da su tokom novogodišnje noći pripadnici policije bili dobro organizovani, kako oni u uniformi, tako i u civilu.

Komentari / 0

Ostavite komentar