У Арсеналу већ заказали прославу титуле...?!

Локални званичници најпре обелоданили на Твитеру да је за 22. мај заказана парада у Ислингтону, а после неколико сати уклонили су ту информацију.

Фудбал 02.01.2016 | 08:40
У Арсеналу већ заказали прославу титуле...?!

Да нису мало пожурили?

Челници Арсенала улазе у 2016. годину као првопласирани тим у Премијер лиги, а иако нас сигурно очекује неизвестан други део сезоне, као што је био сваки у последњих неколико сезона, изгледа да увелико гледају у будућност, па су већ заказали прославу шампионске титуле.

Савет Ислингтона, општине у Лондону, потврдио је путем социјалних мрежа да је заказао вожњу отвореним аутобусом са фудбалере Тобџија 22. маја следеће године уколико постану шампиони.

У међувремену твит је обрисан, чим је неко од одговорних схватио да је прерано за овакву најаву, па сада тврде да никакав датум није заказан. Али, остали су принт-скринови да посведоче о омашци челника Ислингтона.

Арсенал је тренутно првопласирани са девет бодова више од седмопласираног Ливерпула, и пулени Арсена Венгера јесу главни фаворити, али како су их челници Ислингтона овим потезом можда измалерисали, боље да се њихови навијачи још не спремају за славље.

Коментари / 0

Оставите коментар