U Arsenalu već zakazali proslavu titule...?!

Lokalni zvaničnici najpre obelodanili na Tviteru da je za 22. maj zakazana parada u Islingtonu, a posle nekoliko sati uklonili su tu informaciju.

Fudbal 02.01.2016 | 08:40
U Arsenalu već zakazali proslavu titule...?!

Da nisu malo požurili?

Čelnici Arsenala ulaze u 2016. godinu kao prvoplasirani tim u Premijer ligi, a iako nas sigurno očekuje neizvestan drugi deo sezone, kao što je bio svaki u poslednjih nekoliko sezona, izgleda da uveliko gledaju u budućnost, pa su već zakazali proslavu šampionske titule.

Savet Islingtona, opštine u Londonu, potvrdio je putem socijalnih mreža da je zakazao vožnju otvorenim autobusom sa fudbalere Tobdžija 22. maja sledeće godine ukoliko postanu šampioni.

U međuvremenu tvit je obrisan, čim je neko od odgovornih shvatio da je prerano za ovakvu najavu, pa sada tvrde da nikakav datum nije zakazan. Ali, ostali su print-skrinovi da posvedoče o omašci čelnika Islingtona.

Arsenal je trenutno prvoplasirani sa devet bodova više od sedmoplasiranog Liverpula, i puleni Arsena Vengera jesu glavni favoriti, ali kako su ih čelnici Islingtona ovim potezom možda izmalerisali, bolje da se njihovi navijači još ne spremaju za slavlje.

Komentari / 0

Ostavite komentar