Новогодишњи маникир

Стандардне опције за најлуђу ноћ у виду златних, сребрних и црвених нијанси на ноктима ове године добиле су допуну – светски трендови налажу комбиновање мат лакова и сјајних текстура. Такође, ниједна зимска комбинација није потпуна без каменчића, а ово су само неке од идеја за идеални новогодишњи маникир.

Мода и љепота 31.12.2015 | 11:12
Новогодишњи маникир

Нокти боје коже са црним врховима и шљокицама

Ништа није елегантније од комбинације крем нијанси и црне, још ако „прсте“ умешају и сребрни тонови резултат ће бити гламурозан. Играјте се са сјаним троугластим шљокицама у овом занимљивом, свечаном маникиру. Необични црни врхови могу се комбиновати са каменчићима. Ако користите сјај или светлуцаве шљокице као завршницу, свака ваша одевна комбинација биће додатно наглашена.


„Крвави“ француски маникир

Овај јединствени дизајн је жестока, креативна верзија класичног француског маникира. Иако је дизајн савршен за Ноћ вештица, снажне боје чине га носивим током зимске сезоне. Још боље, користите комбинацију својих омиљених боја. Можете да користите различите текстуре као што су мат, шљокичава или сјајна и да их прилагодите свом укусу.

Мат црни нокти са каменчићима

Ово је изузетно једноставан, а ипак допадљив дизајн. Нанесите дупли слој црног лака за нокте. Затим нанесите слој безбојног или неутралног провидног мат лака на нокте. Завршите изглед користећи црне каменчиће само на неким ноктима. Овакав дизајн захтева само малу количину труда, а резултати ће бити феноменални.


Мат нокти са каменчићем и шарама

Реч је о савршеном рецепту за инстант гламур током празника. Користите мат завршницу или боју која долази у мат текстури. Када је у питању овакав маникир, изглед ноктију треба да буде једноставан и елегантан, са укусно постављеним каменчићем.

Сиви мат нокти са сјајним каменчићима

Овај изглед је лакше постићи него што то изгледа. Почните наношењем два слоја омиљеног сивог лака за нокте. Док се лак суши, само један нокат украсите златним нитнама. Завршите мат премазом. Сива нијанса изгледа запањујуће када се споји са светлуцавим каменчићима у боји шампањца.

Класични сјајни, тамни маникир

Равномерно намазани нокти су уметност сами по себи. Храбра, тамноплава боја која делује готово црно, идеална је за зиму. Добро се слаже уз било који тен, шминку и гардеробу. Не морате да користите каменчиће или друге украсе за невероватни маникир – једноставност је некада боља опција.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар