Патрик Демпси у вези са Џенифер Гарнер

За све фанове серије "Увод у антомију" имамо две вести. Прва, секси доктор Шепард поново је заљубљен и друга, његова нова изабраница тотално је неодољива.

Забава 31.12.2015 | 10:29
Патрик Демпси у вези са Џенифер Гарнер

За све фанове серије "Увод у антомију" имамо две вести. Прва, секси доктор Шепард поново је заљубљен и друга, његова нова изабраница толико је неодољива да би Бред и Анђелина могли озбиљно да се забрину за титулу њаатрактивнијег холивудског пара

Дерек Шепард, или Патрик Демпси како се у стварности зове, од недавно у вези је са колегиницом Џенифер Гарнер.
Извор "ОК" магазина наводи да је први корак направила Џенифер која је позвала Патрика на кафу. Како су били пријатељи годинама, позив на кафу није био изненађење. Ипак, како тврде извори блиски новопеченом холивудском пару, варнице су одмах севнуле између колега глумаца. "ОК" магазин наводи и да је Партик убрзо позвао Џенифер на други састанак, а да је вечера на коју су отишли "трајала цео викенд".

Џенифер и Патрик имају брак из себе. Звезда серије "Увод у антомију" у јануару ове године развео се од супруге Џилијан након више од 15 година брака током ког су добили троје деце. И Џенифер је недавно окончала десетогоишњи брак са колегом Беном Афлеком. О разводу једног од најпознатијих холивудских парова, брујали су медији широм света, а као разлози помињани су Бенови проблеми са алкохолом, али и афера коју је имао са дадиљом њихово троје деце.

Да ли су наводи медија тачни, показаће време, али оно што је сигурно да су Џенифер и Патрик јако леп пар. У то смо имали прилике да се уверимо 2009. године у филму "Валентине'с Даy". Критика је овај филм јако добро оценила, а оно што су истакли у први план је "јака хемија која постоји између двоје главних глумаца".

Да ли ћемо након филмског платна, Џенифер и Патрика имати прилике и да видимо на црвеном тепиху као пар? Па, било би лепо.

Новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар