Patrik Dempsi u vezi sa Dženifer Garner

Za sve fanove serije "Uvod u antomiju" imamo dve vesti. Prva, seksi doktor Šepard ponovo je zaljubljen i druga, njegova nova izabranica totalno je neodoljiva.

Zabava 31.12.2015 | 10:29
Patrik Dempsi u vezi sa Dženifer Garner

Za sve fanove serije "Uvod u antomiju" imamo dve vesti. Prva, seksi doktor Šepard ponovo je zaljubljen i druga, njegova nova izabranica toliko je neodoljiva da bi Bred i Anđelina mogli ozbiljno da se zabrinu za titulu njaatraktivnijeg holivudskog para

Derek Šepard, ili Patrik Dempsi kako se u stvarnosti zove, od nedavno u vezi je sa koleginicom Dženifer Garner.
Izvor "OK" magazina navodi da je prvi korak napravila Dženifer koja je pozvala Patrika na kafu. Kako su bili prijatelji godinama, poziv na kafu nije bio iznenađenje. Ipak, kako tvrde izvori bliski novopečenom holivudskom paru, varnice su odmah sevnule između kolega glumaca. "OK" magazin navodi i da je Partik ubrzo pozvao Dženifer na drugi sastanak, a da je večera na koju su otišli "trajala ceo vikend".

Dženifer i Patrik imaju brak iz sebe. Zvezda serije "Uvod u antomiju" u januaru ove godine razveo se od supruge Džilijan nakon više od 15 godina braka tokom kog su dobili troje dece. I Dženifer je nedavno okončala desetogoišnji brak sa kolegom Benom Aflekom. O razvodu jednog od najpoznatijih holivudskih parova, brujali su mediji širom sveta, a kao razlozi pominjani su Benovi problemi sa alkoholom, ali i afera koju je imao sa dadiljom njihovo troje dece.

Da li su navodi medija tačni, pokazaće vreme, ali ono što je sigurno da su Dženifer i Patrik jako lep par. U to smo imali prilike da se uverimo 2009. godine u filmu "Valentine's Day". Kritika je ovaj film jako dobro ocenila, a ono što su istakli u prvi plan je "jaka hemija koja postoji između dvoje glavnih glumaca".

Da li ćemo nakon filmskog platna, Dženifer i Patrika imati prilike i da vidimo na crvenom tepihu kao par? Pa, bilo bi lepo.

Novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar