Нова година треба да буде почетак одскока

Нова година треба да буде почетак великог одскока Србије, изјавио је данас премијер Србије Александар Вучић истакавши да нема чаробног штапића, већ да треба да наставимо са реформама јер нам ништа неће пасти с неба.

Србија 31.12.2015 | 09:19
Нова година треба да буде почетак одскока

У ауторском тексту за празницно издање "Вечерњих новости", Вучић је навео да је за превазилажење јаза између Србије и високоразвијених земаља потребно стално усавршавање.

"Отпочели смо озбиљне реформе, ојачали инфраструктуру, средили државну касу, уштедели, повећали инвестиције и запослености, почели да повећавамо плате и пензије, тиме и потрошњу. Стварамо, убрзано институционалне услове за још бржи развој", оценио је Вучић.

Он је рекао да је постао премијер да би Србији и свима у њој донео неки бољитак, да би она постала економски јака, уређена и пристојна земља, те да би сваком грађанину Србије омогућио пристојан живот.

"И волео бих да имам чаробни штапић и све то створим одмах. Али немам. И нико га нема. Лично се притом надам да је и самој Србији доста чаробних штапића", истакао је премијер у ауторском тексту.

Он је навео да је обећао управо супротно - тешке мере, тешку штедњу и тежак рад, односно начин на који се до бољег живота стиже.

"И нисам никад рекао ни да ће да буде брзо, ни лако. Али јесам да за Србију више нико неће морати да умре, да неће бити ратова и нестабилности", подсетио је Вучић.

Србија, по његовим речима, у будућност мора преко амбиса великим скоком.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

пилот

31.12.2015 09:17

Када будес скакао реци хооппп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

31.12.2015 12:30

Скоци у Маријански јарак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

31.12.2015 13:29

Који поскок.

ОДГОВОРИТЕ