Венгер планира Барсин тандем за 18.000.000 евра!

Хоће ли Каталонци жалити као за Фабрегасом и Бељерином?!

Фудбал 01.01.2016 | 14:00
Венгер планира Барсин тандем за 18.000.000 евра!

Барселона и Арсенал ће одмерити снаге у осмини финала Лиге шампиона на пролеће, али Арсен Венгер сусрет са Каталонцима планира још раније. Због фудбалске пијаце.

Како преносе катралонски и острвски медији, Професор је бацио око на талентовани тандем Барселоне: Сандро Рамирез - Серђи Сампер. Поменута двојица младића су чланови првог тима, али због прејаке конкуренције добијају шансу на кашичицу код Луиса Енрикеа. Венгер је и раније умео да пробере бисере из Барселоне и потом их лансира у фудбалско сазвежђе као што је то био случај са Сеском Фабрегасом или Ектором Бељерином које је довео за мале паре.

Рамирез и Сампер нису тако јефтини, али опет представљају исплативо улагање. Нападач Рамирез не може да се избори за место у тиму поред Месија, Суареза и Нејмара, а Венгер би да искористи ту чињеницу. Рамирезова цена нема износи око 12.000.000 евра, а први је интересовање показао Тотенхем. Међутим, играч би радије у Арсенал...

Што се везисте Сампера тиче, његова откупна клаузула је 12.000.000 евра, али Арсенал планира да понуди дупло мању суму и нада се да ће то Барса прихватити и у пакету од 18.000.000 евра послати двојицу талентованих фудбалера на Емирате.

Коментари / 0

Оставите коментар