Venger planira Barsin tandem za 18.000.000 evra!

Hoće li Katalonci žaliti kao za Fabregasom i Beljerinom?!

Fudbal 01.01.2016 | 14:00
Venger planira Barsin tandem za 18.000.000 evra!

Barselona i Arsenal će odmeriti snage u osmini finala Lige šampiona na proleće, ali Arsen Venger susret sa Kataloncima planira još ranije. Zbog fudbalske pijace.

Kako prenose katralonski i ostrvski mediji, Profesor je bacio oko na talentovani tandem Barselone: Sandro Ramirez - Serđi Samper. Pomenuta dvojica mladića su članovi prvog tima, ali zbog prejake konkurencije dobijaju šansu na kašičicu kod Luisa Enrikea. Venger je i ranije umeo da probere bisere iz Barselone i potom ih lansira u fudbalsko sazvežđe kao što je to bio slučaj sa Seskom Fabregasom ili Ektorom Beljerinom koje je doveo za male pare.

Ramirez i Samper nisu tako jeftini, ali opet predstavljaju isplativo ulaganje. Napadač Ramirez ne može da se izbori za mesto u timu pored Mesija, Suareza i Nejmara, a Venger bi da iskoristi tu činjenicu. Ramirezova cena nema iznosi oko 12.000.000 evra, a prvi je interesovanje pokazao Totenhem. Međutim, igrač bi radije u Arsenal...

Što se veziste Sampera tiče, njegova otkupna klauzula je 12.000.000 evra, ali Arsenal planira da ponudi duplo manju sumu i nada se da će to Barsa prihvatiti i u paketu od 18.000.000 evra poslati dvojicu talentovanih fudbalera na Emirate.

Komentari / 0

Ostavite komentar