Коментар: Ана, угледај се мало на Новака!

Негативан одговор Ане Ивановић стигао је на адресу селекторке Татјане Јечменице Јевтић, а образложење као и увек - млако. Жеља за што бољом припремом пред Олимпијске игре је легитимна, али не пије воду довољно. И остале спортисте чека пут у Рио, па нису оставили на цедилу државне тимове.

Тенис 31.12.2015 | 21:40
Коментар: Ана, угледај се мало на Новака!

Лични интереси су и овога пута превагнули. Баш као када се прошле године појавила у Новом Саду у мечу против Парагвајки, које су, да се не лажемо, могле да победе и Александра Крунић и Ивана Јоровић, јунакиње Фед купа у Будимпешти и спасиоци Србије од испадања у Евроафричку зону. Ана је осетила жељу да помогне државном тиму, али само да би стекла право да учествује на Играма.

Могла би Ивановићева да се угледа на Новака Ђоковића, који је и поред пренатрпаног распореда, потврдио учешће у Дејвис купу почетком марта. Поштујемо жељу да се што боље припреми за Игре, али некада мора да се жртвује за национални тим.

Поштено је било, пре свега према селекторки и саиграчицама, да каже одмах да не жели да игра, а не да последња донесе одлуку и одустане. Када дође време за Фед куп у Краљеву, Ивановићеву не би требало нико да помиње, већ да се подршка пружи онима које су дошле. Кога нема без њега се може.

Ана, гледај од саиграчица и учи!

Коментари / 0

Оставите коментар