Komentar: Ana, ugledaj se malo na Novaka!

Negativan odgovor Ane Ivanović stigao je na adresu selektorke Tatjane Ječmenice Jevtić, a obrazloženje kao i uvek - mlako. Želja za što boljom pripremom pred Olimpijske igre je legitimna, ali ne pije vodu dovoljno. I ostale sportiste čeka put u Rio, pa nisu ostavili na cedilu državne timove.

Tenis 31.12.2015 | 21:40
Komentar: Ana, ugledaj se malo na Novaka!

Lični interesi su i ovoga puta prevagnuli. Baš kao kada se prošle godine pojavila u Novom Sadu u meču protiv Paragvajki, koje su, da se ne lažemo, mogle da pobede i Aleksandra Krunić i Ivana Jorović, junakinje Fed kupa u Budimpešti i spasioci Srbije od ispadanja u Evroafričku zonu. Ana je osetila želju da pomogne državnom timu, ali samo da bi stekla pravo da učestvuje na Igrama.

Mogla bi Ivanovićeva da se ugleda na Novaka Đokovića, koji je i pored prenatrpanog rasporeda, potvrdio učešće u Dejvis kupu početkom marta. Poštujemo želju da se što bolje pripremi za Igre, ali nekada mora da se žrtvuje za nacionalni tim.

Pošteno je bilo, pre svega prema selektorki i saigračicama, da kaže odmah da ne želi da igra, a ne da poslednja donese odluku i odustane. Kada dođe vreme za Fed kup u Kraljevu, Ivanovićevu ne bi trebalo niko da pominje, već da se podrška pruži onima koje su došle. Koga nema bez njega se može.

Ana, gledaj od saigračica i uči!

Komentari / 0

Ostavite komentar