Како Американци виде Бобија: Чудо природе и херој народа!

Један од најпознатијих сајтова у Америци "Масхабле", сматра да је Боби Марјановић коначно подигао довољно прашине у НБА лиги, да би му посветили текст.

Кошарка 31.12.2015 | 20:20
Како Американци виде Бобија: Чудо природе и херој народа!

Аутор текста Сем Лејрид није штедео речи када је у питању наш горостас, па га је назвао једним од ретких "кул кошаркаша који је муза НБА лиге".

-Запамтите његово име. Почео је своју НБА каријеру пре само неколико месеци, али након што је у понедељак вече забележио 17 поена за 15 минута, уз учинак од 7-7, свет је почео да обраћа пажњу на њега. Бобан је дефинитивно тајно оружје Спарса-, наводи се у тексту.

Они су укратко описали његову досадашњу каријеру, а затим су се осврнули и на његов интервју са водитељем Ендру Монаком, када је Боби демонстрирао своје велике руке.

То је импресионирало и глумца Фредија Принца јуниора, који је на свом Твитер профилу морао да скрене пажњу обожаваоцима на Бобијеве руке.

Оно што такође иде Марјановићу у прилог су и добре партије које пружа у свакој утакмици. Аутор се поново вратио на меч који се одиграо у понедељак, који је просто издоминирао, па је његова парија наишла и на смешне коментаре ондашњих новинара.

"Спарси су лежерно искористили ово чудо од преко два метра са клупе. Он је одрадио одличан посао, пре него што се вратио у тамницу где је појео главе заробљених сељана.

Боби је након тог меча рекао да покушава да буде од користи, па се аутор забринуо како ће тек да игра када буде "добар" или "када буде имао своју ноћ".

А онда шок! Марјановић је изненадио апсолутно све када се појавио снимак са тренинга, на којем он шутира и убацује тројке као од шале.

И за крај, аутор је подсетио на дуел Спарса и Хорнетса, када је Бобан ушао у игру да чува Тајлера Хансброха којег зову и "Психо Т". Међутим, овај играч није успео да оправда свој надимак, јер је био престрављен Бобијевом појавом.

Коментари / 0

Оставите коментар