Kako Amerikanci vide Bobija: Čudo prirode i heroj naroda!

Jedan od najpoznatijih sajtova u Americi "Mashable", smatra da je Bobi Marjanović konačno podigao dovoljno prašine u NBA ligi, da bi mu posvetili tekst.

Košarka 31.12.2015 | 20:20
Kako Amerikanci vide Bobija: Čudo prirode i heroj naroda!

Autor teksta Sem Lejrid nije štedeo reči kada je u pitanju naš gorostas, pa ga je nazvao jednim od retkih "kul košarkaša koji je muza NBA lige".

-Zapamtite njegovo ime. Počeo je svoju NBA karijeru pre samo nekoliko meseci, ali nakon što je u ponedeljak veče zabeležio 17 poena za 15 minuta, uz učinak od 7-7, svet je počeo da obraća pažnju na njega. Boban je definitivno tajno oružje Sparsa-, navodi se u tekstu.

Oni su ukratko opisali njegovu dosadašnju karijeru, a zatim su se osvrnuli i na njegov intervju sa voditeljem Endru Monakom, kada je Bobi demonstrirao svoje velike ruke.

To je impresioniralo i glumca Fredija Princa juniora, koji je na svom Tviter profilu morao da skrene pažnju obožavaocima na Bobijeve ruke.

Ono što takođe ide Marjanoviću u prilog su i dobre partije koje pruža u svakoj utakmici. Autor se ponovo vratio na meč koji se odigrao u ponedeljak, koji je prosto izdominirao, pa je njegova parija naišla i na smešne komentare ondašnjih novinara.

"Sparsi su ležerno iskoristili ovo čudo od preko dva metra sa klupe. On je odradio odličan posao, pre nego što se vratio u tamnicu gde je pojeo glave zarobljenih seljana.

Bobi je nakon tog meča rekao da pokušava da bude od koristi, pa se autor zabrinuo kako će tek da igra kada bude "dobar" ili "kada bude imao svoju noć".

A onda šok! Marjanović je iznenadio apsolutno sve kada se pojavio snimak sa treninga, na kojem on šutira i ubacuje trojke kao od šale.

I za kraj, autor je podsetio na duel Sparsa i Hornetsa, kada je Boban ušao u igru da čuva Tajlera Hansbroha kojeg zovu i "Psiho T". Međutim, ovaj igrač nije uspeo da opravda svoj nadimak, jer je bio prestravljen Bobijevom pojavom.

Komentari / 0

Ostavite komentar