Видео: ОН БИ ДА ИГРА ЈОШ МАЛО...!!!

Сале Илић прославио 38. рођендан! Саша Илић прославио је 38. рођендан 30. децембра, у години коју је обележио и шампионском титулом уз учешће у Лиги Европе.

Фудбал 30.12.2015 | 21:30
Видео: ОН БИ ДА ИГРА ЈОШ МАЛО...!!!

Легендарни лидер Партизана дебитовао је у октобру 1996. против чачанског Борца, а куриозитет је да је тада на терен крочио уместо садашњег тренера Ивана Томића.

Од једног од Томићевог претходника, Марка Николића, чак је и старији, а немерљив утицај има на свлачионицу црно-белих. Његова реч слуша се колико и тренерска захваљујући великом искуству и ауторитету, али је недостајао екипи недавно против Аугзбурга у одлучујућем мечу за европско пролеће. Отписани Љубинко Друловић одлучио је да га до краја остави на клупи.

Илић је по броју утакмица у Партизану престигао Никицу Клинчарског, престигао је Стјепана Бобека са више од 120 голова у првенству, док је јубиларни 700. меч за најдражи клуб одиграо у новембру 2014. против суботичког Спартака. Има десет шампионских титула, три Купа, али и армију навијача која му пева једну песму: Јер је Сале само један...

Коментари / 0

Оставите коментар