Video: ON BI DA IGRA JOŠ MALO...!!!

Sale Ilić proslavio 38. rođendan! Saša Ilić proslavio je 38. rođendan 30. decembra, u godini koju je obeležio i šampionskom titulom uz učešće u Ligi Evrope.

Fudbal 30.12.2015 | 21:30
Video: ON BI DA IGRA JOŠ MALO...!!!

Legendarni lider Partizana debitovao je u oktobru 1996. protiv čačanskog Borca, a kuriozitet je da je tada na teren kročio umesto sadašnjeg trenera Ivana Tomića.

Od jednog od Tomićevog prethodnika, Marka Nikolića, čak je i stariji, a nemerljiv uticaj ima na svlačionicu crno-belih. Njegova reč sluša se koliko i trenerska zahvaljujući velikom iskustvu i autoritetu, ali je nedostajao ekipi nedavno protiv Augzburga u odlučujućem meču za evropsko proleće. Otpisani Ljubinko Drulović odlučio je da ga do kraja ostavi na klupi.

Ilić je po broju utakmica u Partizanu prestigao Nikicu Klinčarskog, prestigao je Stjepana Bobeka sa više od 120 golova u prvenstvu, dok je jubilarni 700. meč za najdraži klub odigrao u novembru 2014. protiv subotičkog Spartaka. Ima deset šampionskih titula, tri Kupa, ali i armiju navijača koja mu peva jednu pesmu: Jer je Sale samo jedan...

Komentari / 0

Ostavite komentar