Дипломата Раул: И Бенитез и Зидан!

Чувени нападач мадридског Реала подржао и актуелног и потенцијалног тренера "краљевског клуба".

Фудбал 01.01.2016 | 08:00
Дипломата Раул: И Бенитез и Зидан!

Да ли наставити са Рафаелом Бенитезом или пружити шансу Зинедину Зидану, питање је које мучи многе у Реал Мадриду, а одговор са нестрпљењем чекају навијачи.

Ако питате легендарног нападача "краљевског клуба", Раула Гонзалеса, а то је учинио "беИН Спортс", добићете дипломатски одговор који укратко гласи: наставити са Рафом и пружити шансу Зидану.

"Реал Мадрид је велики клуб и лоши резултати стварају контроверзе. Екипа тренутно има одличног тренера, који је освојио много трофеја и има кредибилитет. Процене би требало доносити на крају сезоне", изјавио је Раул.

Бивши нападач, који је недавно завршио играчку каријеру, такође, сматра да његов некадашњи саиграч, а данас тренер Б тима, заслужује прилику.

"Председник ће одлучити. Верујем у овај пројекат и, ако је потребно донети одлуку, Зидан је одличан тренер. Није дуго у том послу, али има капацитет да буде велики тренер".

Када су његови даљи планови у питању, Раул још није "преломио".

"Можда, али можда, ћу бити тренер у будућности, али тренутно ми је потребно време да се припремим и почнем да учим. Компликовано је. Волим да играм фудбал, али бити тренер је много другачије. Није лако пребацити се са терена на клупу и потребно је време за то. Можда ћу за пет до десет година бити спреман. Сада ми се свиђа ово што радим", рекао је Шпанац, који тренутно има улогу амбасадора Примере у САД.

Коментари / 0

Оставите коментар