Јокановић: Вјерујем да сам прави избор Фулама!

Српски тренер Славиша Јокановић верује да је прави избор за новог менаџера Фулама.

Фудбал 31.12.2015 | 22:40
Јокановић: Вјерујем да сам прави избор Фулама!

Српски стручњак је током ове сезоне водио Макаби из Тел Авива који је лидер израелског првенства после 16 кола.

Јокановић има искуства са Чемпионшипом, јер је прошле године са Вотфордом изборио пласман у Премијер лигу, али је после тога одлучио да промени средину.

„Разговарали смо неколико недеља и био је то дуг процес. Верујем да сам прави избор за клуб и они су били упорни да ме доведу овде. Велика је шанса радити у овом историјском клубу“, рекао је Јокановић.

Фулам се налази на 18. месту на табели са 27 бодова, пошто је у прошлом колу прекинуо низ од девет узастопних мечева без победе.

„Стјуарт је покушао да ми достави све информације и стварно ми је била потребна његова помоћ. Очекујем да ћемо још боље сарађивати у будућности. Обојица смо овде због интереса Фулама и верујем да заједно можемо да урадимо квалитетан посао“, истакао је српски стручњак о сараднику Стјуарту Греју који је водио екипу од осмог децембра.

Јокановић ће дебитовати у суботу када Фулам дочекује Шефилд Вездеј.

„Мој посао је јасан – људи очекују да унапредим тим и да се боримо за важније циљеве. После неколико недеља или месеци наши циљеви ће бити јасни. Морамо ићи кратким корацима. Верујем у себе, клуб и људе у њему. Спреман сам за изазов“, закључио је Јокановић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Закон

31.12.2015 21:43

Увео Wатфорд у премиерсхип па тразијо пуно вецу повисицу а ови Италиани власници напурили га и нису погријесили са обзиром гдјесе Wатфорд налази на табели премиерсхип...

ОДГОВОРИТЕ