Jokanović: Vjerujem da sam pravi izbor Fulama!

Srpski trener Slaviša Jokanović veruje da je pravi izbor za novog menadžera Fulama.

Fudbal 31.12.2015 | 22:40
Jokanović: Vjerujem da sam pravi izbor Fulama!

Srpski stručnjak je tokom ove sezone vodio Makabi iz Tel Aviva koji je lider izraelskog prvenstva posle 16 kola.

Jokanović ima iskustva sa Čempionšipom, jer je prošle godine sa Votfordom izborio plasman u Premijer ligu, ali je posle toga odlučio da promeni sredinu.

„Razgovarali smo nekoliko nedelja i bio je to dug proces. Verujem da sam pravi izbor za klub i oni su bili uporni da me dovedu ovde. Velika je šansa raditi u ovom istorijskom klubu“, rekao je Jokanović.

Fulam se nalazi na 18. mestu na tabeli sa 27 bodova, pošto je u prošlom kolu prekinuo niz od devet uzastopnih mečeva bez pobede.

„Stjuart je pokušao da mi dostavi sve informacije i stvarno mi je bila potrebna njegova pomoć. Očekujem da ćemo još bolje sarađivati u budućnosti. Obojica smo ovde zbog interesa Fulama i verujem da zajedno možemo da uradimo kvalitetan posao“, istakao je srpski stručnjak o saradniku Stjuartu Greju koji je vodio ekipu od osmog decembra.

Jokanović će debitovati u subotu kada Fulam dočekuje Šefild Vezdej.

„Moj posao je jasan – ljudi očekuju da unapredim tim i da se borimo za važnije ciljeve. Posle nekoliko nedelja ili meseci naši ciljevi će biti jasni. Moramo ići kratkim koracima. Verujem u sebe, klub i ljude u njemu. Spreman sam za izazov“, zaključio je Jokanović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zakon

31.12.2015 21:43

Uveo Watford u premiership pa trazijo puno vecu povisicu a ovi Italiani vlasnici napurili ga i nisu pogrijesili sa obzirom gdjese Watford nalazi na tabeli premiership...

ODGOVORITE