Слишковић: Жалосно је да БиХ не игра у Мостару!

Некадашњи селектор Босне и Херцеговине Блаж Слишковић говорио о босанскохерцеговачком фудбалу, репрезентацији, односима мостарских клубова...

Фудбал 31.12.2015 | 13:20
Слишковић: Жалосно је да БиХ не игра у Мостару!

Легенда Вележа и сплитског Хајдука у интервјуу за загребачки "Јутарњи лист" је најприје истакао да се у БиХ игра бољи фудбал него прије десетак година кад је био кормилар националне селекције.

"Игра се боље, али још је ту много простора. Немојте ме вући за језик, јер чим зинем и кажем нешто критички одмах ме вријеђају и титулирају којекако. Чујте, да мени вичу да сам четник или да сам п***р, е па то је страшно", рекао је популарни Бака.

Слишковић је додао и да је жалосно што репрезентација БиХ откако је формирана никад није одиграла ниједан меч у Мостару.

"Жалосно је то, али ето, кад то кажем скочиће њих стотину и тумачити како то није наша репрезентација. И како људима или нељудима објаснити да је то баш наша репрезентација. Кад сам био селектор покушавао сам да се приреди једна барем пријатељска утакмица у Мостару. Али и они из Сарајева као и ови из Мостара одмах су гракнули како то не може, како ће бити нереда, како 'нам не требају проблеми'. Али то се мора догодити…"

На питање о односима мостарских ривала Зрињског и Вележа, Бака је рекао како су сви у "својим рововима".

"А ушанчени су сви у своје ровове, али има иницијатива с обје стране да се стање побољша, примири…", нагласио је између осталог Слишковић.

Коментари / 0

Оставите коментар