Ко ту кога...?! Да ли је то Звезда сад "промијенила плочу"?!

Тренер и генерални директор причали су једно, спортски директор каже друго. Марко Грујић добио британску визу.

Фудбал 30.12.2015 | 22:00
Ко ту кога...?! Да ли је то Звезда сад "промијенила плочу"?!

Више пута у последњих неколико недеља, истакли су тренер Миодраг Божовић и генерални директор Звездан Терзић да су Црвеној звезди у зимском прелазном року неопходна два појачања - на позицијама штопера и дефанзивног везног играча.

Спортски директор Блажо Раосављевић, међутим, прича другу причу.

"Сузили смо избор, имамо два Аргентинца у оптицају, али нећемо да журимо. За пролећне борбе сасвим смо добро попуњени на тој позицији, па ако се не уверимо 100 одсто да је дефанзивац појачање за Лигу шампиона нећемо се појачавати сада, већ ћемо тражити правог за лето. Ипак, пре свега, морамо да решимо финансије...", изјавио је Раосављевић за Вечерње новости на тему штопера.

Терзић је причао о дефанзивцу из домаћег првенства и странцу на позицији везисте, за којег се већ дуго може чути да је у питању Дамијен Ле Талек из Мордовије, иако је Француз изјавио да му се не долази у српски фудбал.

Да би његов трансфер уопште био могућ, потребно је да црвено-бели прво исплате руском клубу новац за откуп Мичела Доналда, којег су летос ангажовали на позајмицу.

"Договор са Мордовијом смо направили, остаје нам и да платимо 200.000 евра за Доналда, као и да прелиминарни договор са Дамијаном ле Талеком преточимо у уговор", рекао је Раосављевић "Новостима".

Да ли ће се и како усагласити одговорни за трансфере у Црвеној звезди, сазнаћемо наредних дана.

Много тога зависиће и од потенцијалног трансфера Марка Грујића у Ливерпул, који је по писању београдског листа добио британску визу и 4. јануара требало би да отпутује у Енглеску.

Коментари / 0

Оставите коментар