Ko tu koga...?! Da li je to Zvezda sad "promijenila ploču"?!

Trener i generalni direktor pričali su jedno, sportski direktor kaže drugo. Marko Grujić dobio britansku vizu.

Fudbal 30.12.2015 | 22:00
Ko tu koga...?! Da li je to Zvezda sad "promijenila ploču"?!

Više puta u poslednjih nekoliko nedelja, istakli su trener Miodrag Božović i generalni direktor Zvezdan Terzić da su Crvenoj zvezdi u zimskom prelaznom roku neophodna dva pojačanja - na pozicijama štopera i defanzivnog veznog igrača.

Sportski direktor Blažo Raosavljević, međutim, priča drugu priču.

"Suzili smo izbor, imamo dva Argentinca u opticaju, ali nećemo da žurimo. Za prolećne borbe sasvim smo dobro popunjeni na toj poziciji, pa ako se ne uverimo 100 odsto da je defanzivac pojačanje za Ligu šampiona nećemo se pojačavati sada, već ćemo tražiti pravog za leto. Ipak, pre svega, moramo da rešimo finansije...", izjavio je Raosavljević za Večernje novosti na temu štopera.

Terzić je pričao o defanzivcu iz domaćeg prvenstva i strancu na poziciji veziste, za kojeg se već dugo može čuti da je u pitanju Damijen Le Talek iz Mordovije, iako je Francuz izjavio da mu se ne dolazi u srpski fudbal.

Da bi njegov transfer uopšte bio moguć, potrebno je da crveno-beli prvo isplate ruskom klubu novac za otkup Mičela Donalda, kojeg su letos angažovali na pozajmicu.

"Dogovor sa Mordovijom smo napravili, ostaje nam i da platimo 200.000 evra za Donalda, kao i da preliminarni dogovor sa Damijanom le Talekom pretočimo u ugovor", rekao je Raosavljević "Novostima".

Da li će se i kako usaglasiti odgovorni za transfere u Crvenoj zvezdi, saznaćemo narednih dana.

Mnogo toga zavisiće i od potencijalnog transfera Marka Grujića u Liverpul, koji je po pisanju beogradskog lista dobio britansku vizu i 4. januara trebalo bi da otputuje u Englesku.

Komentari / 0

Ostavite komentar