Да ли коначно дође вријеме да се узму Бане и Милан?!

Стара Галијанијева жеља би могла да се оствари овог јануара!

Фудбал 31.12.2015 | 10:00
Да ли коначно дође вријеме да се узму Бане и Милан?!

Још док је играо за Локомотиву из Москве. Бранислав Ивановић је био на врху листе жеља Милана. Росонери су се пренемагали, покушавали да се цењкају и на крају остали кратких рукава, а Ивановић је постао један од кључних играча Челсија.

Одавно Милан више није оно што је био, али мора се признати да није ни Ивановић. Ове сезоне и Росонери и капитен Србије проживљавају тешке тренутке и на удару су навијача, а сада се појавила могућност да помогну једно другоме. Газета дело спорт пише да је опет актуелна прича о селидби српског дефанзивца на Сан Сиро.

Одбрана Росонера пушта на све стране, појачања су потребна на свим позицијама, а Ивановић је управо „лоу-кост“ варијанта какве воли Миланов трансфер гуру Адријано Галијани. Ивановићев уговор са Челсијем истиче наредног лета, а по свему судећи неће бити продужен и Ивановић је од 1. јнауара слободан да преговара са заинетерсованим странама без дозволе Челсија.

Милан на позицијама десног бека има Абатеа и Де Шиља, али нико од њих двојице не улива наду у боље дане. Ивановићево искуство би значило климавој одбрани Росонера, а српски трепрезентативац би добио шансу за нови почетак после кошмарне сезоне у Челсију. Трансфер не би могао да буде реализован у јануару јер је Милан још летос испунио квоту за довођење два појачања ван ЕУ (Бака и Адријано), тако да је Ивановићев долазак могућ наредног лета без обештећења.

С обзиром да Милан не би морао да плаћа обештећење, италијански медији спекулишу да му не би био проблем да издвоји 2.500.000 евра за годишњу плату Ивановића.

Коментари / 0

Оставите коментар