Da li konačno dođe vrijeme da se uzmu Bane i Milan?!

Stara Galijanijeva želja bi mogla da se ostvari ovog januara!

Fudbal 31.12.2015 | 10:00
Da li konačno dođe vrijeme da se uzmu Bane i Milan?!

Još dok je igrao za Lokomotivu iz Moskve. Branislav Ivanović je bio na vrhu liste želja Milana. Rosoneri su se prenemagali, pokušavali da se cenjkaju i na kraju ostali kratkih rukava, a Ivanović je postao jedan od ključnih igrača Čelsija.

Odavno Milan više nije ono što je bio, ali mora se priznati da nije ni Ivanović. Ove sezone i Rosoneri i kapiten Srbije proživljavaju teške trenutke i na udaru su navijača, a sada se pojavila mogućnost da pomognu jedno drugome. Gazeta delo sport piše da je opet aktuelna priča o selidbi srpskog defanzivca na San Siro.

Odbrana Rosonera pušta na sve strane, pojačanja su potrebna na svim pozicijama, a Ivanović je upravo „lou-kost“ varijanta kakve voli Milanov transfer guru Adrijano Galijani. Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe narednog leta, a po svemu sudeći neće biti produžen i Ivanović je od 1. jnauara slobodan da pregovara sa zainetersovanim stranama bez dozvole Čelsija.

Milan na pozicijama desnog beka ima Abatea i De Šilja, ali niko od njih dvojice ne uliva nadu u bolje dane. Ivanovićevo iskustvo bi značilo klimavoj odbrani Rosonera, a srpski treprezentativac bi dobio šansu za novi početak posle košmarne sezone u Čelsiju. Transfer ne bi mogao da bude realizovan u januaru jer je Milan još letos ispunio kvotu za dovođenje dva pojačanja van EU (Baka i Adrijano), tako da je Ivanovićev dolazak moguć narednog leta bez obeštećenja.

S obzirom da Milan ne bi morao da plaća obeštećenje, italijanski mediji spekulišu da mu ne bi bio problem da izdvoji 2.500.000 evra za godišnju platu Ivanovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar