Родитељи страхују да је Драгољуб отет

Неизвјесност је велика мука, највећа од свих. Ноћи су дуге, а када најзад сване не знамо на коју бисмо страну и гдје да тражимо Драгољуба, причају родитељи несталог дјечака у Градишци.

Република Српска 29.12.2015 | 22:52
Родитељи страхују да је Драгољуб отет

Прошло је осам дана од како је изашао са наставе и од тада му се губи сваки траг.

Како дани пролазе, расте број дезинформација о томе гдје би се дјечак могао налазити и шта му се догодило. Осим што круже гласине да је виђен на Савском кеју, граничном прелази, као и у Бањалуци, најчешће се помиње да је ријеч о самоубиству. Родитељи у то не желе да повјерују. Напротив, кажу Богдан и Мирјана, пун је живота.

Посљедње што су чули је да је виђен јуче у Бањалуци у близини старе аутобуске станице, али и то се показало као неистина. У дубини душе осјећају да им је син жив и сумњају да се ради о отмици.

"Мислим да га неко држи, мислим да га неко тренутно искориштава за нешто. Ми смо непрекидно мислима са њим и то се нама дојављује долази нам у мозак да њега неко држи, да за некога нешто ради, неко га је прислио. Ево ја их молим, пустите моје дијете", рекао је Богдан Мисимовић.

"Нешто ми у души говори да је дијете живо и да то не би радило себи, не видим га тако, можда нас треба и зове а не чујемо га", изјавила је Мирјана Мисимовић.

Пијатељи из школе и познаници Мисимовића од прошлог уторка покушавају да на разне начине, а најчешће путем интернета открију неки нови траг који би их одвео до Драгољуба. За сада без успјеха.

"Необично нам је што је одједном тако нестао. Не знам разлог, родитељи су му дивни. Ми смо покушали преко интернета да покушамо сазнати гдје се налази. Нама је битно да је он жив", истиче Душко Чегар, Драгољубов пријатељ.

Ни у Центру јавне безбједности Бањалука немају, кажу, никаквих нових сазнања о томе гдје је 16-годишњи Драгољуб Мисимовић. Понављају да се предузимају законом прописане радње и мјере с циљем проналаска дјечака, али ништа више од тога нису жељели да кажу.

НН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

виб

29.12.2015 19:30

Информације ради ако бог да да момак буде ок зив и здрав али прице крузе да су родитељи младицу били и висе него престроги поготово око оцјена у сколи ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

30.12.2015 05:47

Не сумњају родитељи без везе ? Нису то чиста посла, требали би се они добро приспитати у полицији па нек се договоре од њих двоје ко је у шта уплетен .

ОДГОВОРИТЕ