Човић: Како смо дошли до Кинзија...?!

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић открио је за Б92 како су црвено-бели дошли на идеју да ангажују Таренса Кинзија.

Кошарка 31.12.2015 | 08:20
Човић: Како смо дошли до Кинзија...?!

Амерички бек, који је током каријере наступао и за Партизан, потписао је у понедељак за црвено-беле и замениће Рајана Томпсона који је отишао у супротном смеру.

„Ми смо посматрали Кинзија скоро два месеца. Али, он је био играч под уговором са турским Трабзоном и када се догодио инцидент на некој њиховој утакмици, добили смо информацију да је Кинзи слободан. Тада смо активирали такво размишљање. Сматрамо да је Кинзи добар играч и да је право појачање за Црвену звезду“, рекао је Човић за Б92.

Он је појаснио и ситуацију са Рајаном Томпсоном који је отишао у супротном смеру у Трабзон.

„Искрено да вам кажем, Томпсон је један од ретких играча који је имао толико велики кредит. Томпсон је неспорно добар играч. Међутим, неки пут се играч не уклопи у цео систем клуба. Мислим да се то код Томпсона десило. Стално је играо ’под ручном’ што би се рекло. Мислим да смо на крају ушли у фазу где смо, да ме не разумете погрешно, почели да мучимо једни друге. И он се мучио и клуб се мучио, и на крају смо нашли овај излаз. Он је синоћ био, поздравио се са свима нама. Мислим да ће ово бити добро и за њега, али и за клуб.“

Коментари / 0

Оставите коментар