Стижу нова Звездина дјеца, међу њима и нови Бијељинац!

Јовељић уз Аџића и Луку Илића! Четворица играча из омладинске школе требало би да прођу припреме са првим тимом.

Фудбал 30.12.2015 | 18:00
Стижу нова Звездина дјеца, међу њима и нови Бијељинац!

Ако су раније претпоставили после овојесењег сјаја Марка Грујића и извесног трансфера у Ливерпул челници Црвене звезде дефинитивно знају да у деци клуба лежи спас. Пре свега финансијски.

Поред Грујића у фокусу бројних иностраних клубова су Вукашин Јовановић и Лука Јовић, а одговорни са Маракане спремају нови контигент талентоване деце која би у блиској будућности требало да заузму места поменутих играча. На новембарском мечу против Лудогореца атмосферу првог тима осетили су перјанице омладинског и кадетског тима, Лука Аџић и његов годину дана млађи имењак Илић.

Од поменутог тандема много очекују у Љутице Богдана, Аџић и Илић су већ упали у очи добром делу звездашке јавности, а наредних месеци афирмацију ће потражити Дејан Јовељић, момак из Бијељине, којем такође предвиђају сјајну будућност. Реч је о нападачу кадетског тима, момку који је пројектован да буде Лука Јовић после Луке Јовића. Пажњу на себе Јовељић је скренуо на летошњем турниру пријатељства у Бијељини када је постигао победоносни гол у финалном сусрету са загребачким Динамом.

Припреме са првим тимом требало би ове зиме да одраде момцима којима ће Црвена звезда понудити професионалне уговоре. По својој прилици Аџић, Илић и Јовељић биће у авиону за Словенију где ће лидер Суперлиге одрадити први део припрема за пролећну сезону. Њима ће се прикључити још један играч из омладинске школе.

Такође, на Маракани морају да воде рачуна о играчима који су ове јесени били на позајмицама.
„Као што је познато Маринковић и Живковић су се вратили из Спартака. Вероватно ће они ићи у неки други клуб на позајмицу. Голман Манојловић остаје у Бежанији, као и Стојановић. До почетка припрема ћемо да издефинишемо кадар“, поручио је спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић.

Коментари / 0

Оставите коментар