Stižu nova Zvezdina djeca, među njima i novi Bijeljinac!

Joveljić uz Adžića i Luku Ilića! Četvorica igrača iz omladinske škole trebalo bi da prođu pripreme sa prvim timom.

Fudbal 30.12.2015 | 18:00
Stižu nova Zvezdina djeca, među njima i novi Bijeljinac!

Ako su ranije pretpostavili posle ovojesenjeg sjaja Marka Grujića i izvesnog transfera u Liverpul čelnici Crvene zvezde definitivno znaju da u deci kluba leži spas. Pre svega finansijski.

Pored Grujića u fokusu brojnih inostranih klubova su Vukašin Jovanović i Luka Jović, a odgovorni sa Marakane spremaju novi kontigent talentovane dece koja bi u bliskoj budućnosti trebalo da zauzmu mesta pomenutih igrača. Na novembarskom meču protiv Ludogoreca atmosferu prvog tima osetili su perjanice omladinskog i kadetskog tima, Luka Adžić i njegov godinu dana mlađi imenjak Ilić.

Od pomenutog tandema mnogo očekuju u Ljutice Bogdana, Adžić i Ilić su već upali u oči dobrom delu zvezdaške javnosti, a narednih meseci afirmaciju će potražiti Dejan Joveljić, momak iz Bijeljine, kojem takođe predviđaju sjajnu budućnost. Reč je o napadaču kadetskog tima, momku koji je projektovan da bude Luka Jović posle Luke Jovića. Pažnju na sebe Joveljić je skrenuo na letošnjem turniru prijateljstva u Bijeljini kada je postigao pobedonosni gol u finalnom susretu sa zagrebačkim Dinamom.

Pripreme sa prvim timom trebalo bi ove zime da odrade momcima kojima će Crvena zvezda ponuditi profesionalne ugovore. Po svojoj prilici Adžić, Ilić i Joveljić biće u avionu za Sloveniju gde će lider Superlige odraditi prvi deo priprema za prolećnu sezonu. Njima će se priključiti još jedan igrač iz omladinske škole.

Takođe, na Marakani moraju da vode računa o igračima koji su ove jeseni bili na pozajmicama.
„Kao što je poznato Marinković i Živković su se vratili iz Spartaka. Verovatno će oni ići u neki drugi klub na pozajmicu. Golman Manojlović ostaje u Bežaniji, kao i Stojanović. Do početka priprema ćemo da izdefinišemo kadar“, poručio je sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Komentari / 0

Ostavite komentar