Сви су криви осим Рафе Бенитеза!

Тренер Реал Мадрида сматра да његова екипа не игра толико лоше како медији желе да представе.

Фудбал 01.01.2016 | 10:40
Сви су криви осим Рафе Бенитеза!

Рафаел Бенитез је пронашао кривце...

Наравно, он није међу њима. Против Реал Мадрида се води медијска кампања...

Бенитеза критикују навијачи због лошије игре Реала, који је у 16 кола у Примери претрпео три пораза и на трећем месту на табели заостаје два бода за водећим Барселоном и Атлетико Мадридом. Такође, медији су спекулисали да је Бенитез у свађи са појединим играчима, међу којима је и Кристијано Роналдо.

"Постоји кампања против (председника) Флорентина (Переса), Реал Мадрида и мене. Све се критикује тамо где може, а где не може, манипулише се и то сви могу да виде. То је посебно јасно ако погледате ситуацију споља", рекао је Бенитез, пренели су британски медији.

Реал ће у среду на свом терену играти против Реал Сосиједада, а "краљевски" клуб у тај дуел улази после победе у прошлом колу над Рајо Ваљеканом од 10:2. И поред убедљиве победе навијачи нису задовољни игром Реала пошто у последње време екипа није могла да победи неке јаче противнике из лиге, а Бенитеза су посебно критиковали због пораза од Барселоне у "ел класику" од 0:4.

"Све се увеличава, али имам много тренерског искуства и знам како да останем концентрисан. Имам 24 фудбалера у екипи, али ако једног изоставим, онда се од тога направи ситуација да се ради о нечем личном и много је спекулација. Екипа је много боља него што многи људи мисле", рекао је Бенитез.

Бивши тренер Ливерпула навео је да има добар однос са играчима.

"Мој однос са играчима је много бољи него што можете да прочитате у новинама. Моја екипа неке ствари ради добро, а неке не толико добро", рекао је он.

Бенитез је додао да је провео миран Божић са породицом у Енглеској.

"Био сам на кратком одмору, пошто нас већ сутра чека утакмица. На срећу енглеска штампа не претерује толико па сам се опустио са породицом а сада се концентришем на то како да победимо Реал Сосиједад и освојимо трофеје ове године", рекао је Бенитез.

Коментари / 0

Оставите коментар