Svi su krivi osim Rafe Beniteza!

Trener Real Madrida smatra da njegova ekipa ne igra toliko loše kako mediji žele da predstave.

Fudbal 01.01.2016 | 10:40
Svi su krivi osim Rafe Beniteza!

Rafael Benitez je pronašao krivce...

Naravno, on nije među njima. Protiv Real Madrida se vodi medijska kampanja...

Beniteza kritikuju navijači zbog lošije igre Reala, koji je u 16 kola u Primeri pretrpeo tri poraza i na trećem mestu na tabeli zaostaje dva boda za vodećim Barselonom i Atletiko Madridom. Takođe, mediji su spekulisali da je Benitez u svađi sa pojedinim igračima, među kojima je i Kristijano Ronaldo.

"Postoji kampanja protiv (predsednika) Florentina (Peresa), Real Madrida i mene. Sve se kritikuje tamo gde može, a gde ne može, manipuliše se i to svi mogu da vide. To je posebno jasno ako pogledate situaciju spolja", rekao je Benitez, preneli su britanski mediji.

Real će u sredu na svom terenu igrati protiv Real Sosijedada, a "kraljevski" klub u taj duel ulazi posle pobede u prošlom kolu nad Rajo Valjekanom od 10:2. I pored ubedljive pobede navijači nisu zadovoljni igrom Reala pošto u poslednje vreme ekipa nije mogla da pobedi neke jače protivnike iz lige, a Beniteza su posebno kritikovali zbog poraza od Barselone u "el klasiku" od 0:4.

"Sve se uveličava, ali imam mnogo trenerskog iskustva i znam kako da ostanem koncentrisan. Imam 24 fudbalera u ekipi, ali ako jednog izostavim, onda se od toga napravi situacija da se radi o nečem ličnom i mnogo je spekulacija. Ekipa je mnogo bolja nego što mnogi ljudi misle", rekao je Benitez.

Bivši trener Liverpula naveo je da ima dobar odnos sa igračima.

"Moj odnos sa igračima je mnogo bolji nego što možete da pročitate u novinama. Moja ekipa neke stvari radi dobro, a neke ne toliko dobro", rekao je on.

Benitez je dodao da je proveo miran Božić sa porodicom u Engleskoj.

"Bio sam na kratkom odmoru, pošto nas već sutra čeka utakmica. Na sreću engleska štampa ne preteruje toliko pa sam se opustio sa porodicom a sada se koncentrišem na to kako da pobedimo Real Sosijedad i osvojimo trofeje ove godine", rekao je Benitez.

Komentari / 0

Ostavite komentar