Србија до Енфилда?! Не вјерујете?! Е па, ево како...!

Грујић у средини, Маркец десно, Суботић позади, а лево још један Србин?! Шта то кува Јирген Клоп?

Фудбал 30.12.2015 | 16:00
Србија до Енфилда?! Не вјерујете?! Е па, ево како...!

Док се чека да се озваничи трансфер Марка Грујића, а Невен Суботић у Дортмунду очекује миг са Енфилда за трансфер вредан 5.000.000 евра, и док навијачи Ливерпула спекулишу о повратку Лазара Марковића са позајмице из Фенребахчеа, Јирген Клоп је бацио око на још једног фудбалера из Србије. Наиме, италијански медији откривају позивајући се на изворе са Острва да је тренер Ливерпула бацио око на Филипа Костића!

Енглески медији (за сада) још не помињу могућност трансфера Костића на Енфилд Роуд, али није искључено да је са Апенина заиста засијала ексклузива. Уосталом, и приликом приче о Грујићу, Енглезима је дуго требало да поверују у ту информацију, па није искључено ни да симпатизери Редса за још једно појачање опет прво сазнају из иностранства.

Костић је и прошлог лета био на корак од одласка из Штутгарта, а наредни јануар или следеће лето су последњи воз да Швабе зараде добар новац на репрезентативцу Србије. Летос су се помињали Шалке, Леверкузен и Волфзбург, баратало се сумом од 22.000.000 евра, али је последњег дана прелазног рока Штутгарт ипак дигао рампу јер није успео да на време доведе адекватну замену и није хтео да ризикује са продајом једног од најбољих играча.

Јирген Клоп је сигурно добро упознат са квалитетима Костића којег је упознао у Бундеслиги, а брзи офанзивни играчи некако иду уз тренерску филозофију немачког стручњака. Без обзира што на истој позицији игра најбољи играч Филипе Кутињо, могуће је да Клоп жели да заоштри конкуренцију. Уосталом, Кутињо још није пристао на продужење уговора са Редсима о којем се прича већ скоро годину дана.

Коментари / 0

Оставите коментар