Srbija do Enfilda?! Ne vjerujete?! E pa, evo kako...!

Grujić u sredini, Markec desno, Subotić pozadi, a levo još jedan Srbin?! Šta to kuva Jirgen Klop?

Fudbal 30.12.2015 | 16:00
Srbija do Enfilda?! Ne vjerujete?! E pa, evo kako...!

Dok se čeka da se ozvaniči transfer Marka Grujića, a Neven Subotić u Dortmundu očekuje mig sa Enfilda za transfer vredan 5.000.000 evra, i dok navijači Liverpula spekulišu o povratku Lazara Markovića sa pozajmice iz Fenrebahčea, Jirgen Klop je bacio oko na još jednog fudbalera iz Srbije. Naime, italijanski mediji otkrivaju pozivajući se na izvore sa Ostrva da je trener Liverpula bacio oko na Filipa Kostića!

Engleski mediji (za sada) još ne pominju mogućnost transfera Kostića na Enfild Roud, ali nije isključeno da je sa Apenina zaista zasijala ekskluziva. Uostalom, i prilikom priče o Grujiću, Englezima je dugo trebalo da poveruju u tu informaciju, pa nije isključeno ni da simpatizeri Redsa za još jedno pojačanje opet prvo saznaju iz inostranstva.

Kostić je i prošlog leta bio na korak od odlaska iz Štutgarta, a naredni januar ili sledeće leto su poslednji voz da Švabe zarade dobar novac na reprezentativcu Srbije. Letos su se pominjali Šalke, Leverkuzen i Volfzburg, baratalo se sumom od 22.000.000 evra, ali je poslednjeg dana prelaznog roka Štutgart ipak digao rampu jer nije uspeo da na vreme dovede adekvatnu zamenu i nije hteo da rizikuje sa prodajom jednog od najboljih igrača.

Jirgen Klop je sigurno dobro upoznat sa kvalitetima Kostića kojeg je upoznao u Bundesligi, a brzi ofanzivni igrači nekako idu uz trenersku filozofiju nemačkog stručnjaka. Bez obzira što na istoj poziciji igra najbolji igrač Filipe Kutinjo, moguće je da Klop želi da zaoštri konkurenciju. Uostalom, Kutinjo još nije pristao na produženje ugovora sa Redsima o kojem se priča već skoro godinu dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar