Перић: Вјерујем у добар резултат на ЕП!

Селектор рукометне репрезентације Србије Дејан Перић рекао је да верује у добар резултат на предстојећем Европском првенству у Пољској.

Остали спортови 30.12.2015 | 11:00
Перић: Вјерујем у добар резултат на ЕП!

Европско првенство биће одржано од 15. до 31. јануара, а Србија ће играти у Групи А са селекцијама домаћина, Француске и Македоније.

Репрезентација Србије ће пре почетка шампионата одиграти три пријатељске утакмице. Први меч је одигран јуче на Бањици са селекцијом Румуније, потом их 9. јануара у Сенти очекује дуел са Мађарском, а дан касније у Кечкемету нови сусрет са истом селекцијом.

“Припреме иду по плану. Очекује нас Европско првенство на којем имамо велике циљеве. Верујем да ћемо у јануару уз добру и квалитетну игру заслужити добар резултат и да ћемо остварити наше планове и циљеве због нас самих, али и државе, коју мали број људи представља у спорту који има велику традицију и континуитет наступа на великим такмичењима”, рекао је Перић новинарима у Београду.

Капитен Србије Иван Никчевић рекао је да је атмосфера у екипи веома добра. “Атмосфера у репрезентацији је као и увек сјајна, породична. Момци су расположени, здрави и жељни да јако тренирају, истакао је Никчевић.

Коментари / 0

Оставите коментар