Perić: Vjerujem u dobar rezultat na EP!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da veruje u dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ostali sportovi 30.12.2015 | 11:00
Perić: Vjerujem u dobar rezultat na EP!

Evropsko prvenstvo biće održano od 15. do 31. januara, a Srbija će igrati u Grupi A sa selekcijama domaćina, Francuske i Makedonije.

Reprezentacija Srbije će pre početka šampionata odigrati tri prijateljske utakmice. Prvi meč je odigran juče na Banjici sa selekcijom Rumunije, potom ih 9. januara u Senti očekuje duel sa Mađarskom, a dan kasnije u Kečkemetu novi susret sa istom selekcijom.

“Pripreme idu po planu. Očekuje nas Evropsko prvenstvo na kojem imamo velike ciljeve. Verujem da ćemo u januaru uz dobru i kvalitetnu igru zaslužiti dobar rezultat i da ćemo ostvariti naše planove i ciljeve zbog nas samih, ali i države, koju mali broj ljudi predstavlja u sportu koji ima veliku tradiciju i kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima”, rekao je Perić novinarima u Beogradu.

Kapiten Srbije Ivan Nikčević rekao je da je atmosfera u ekipi veoma dobra. “Atmosfera u reprezentaciji je kao i uvek sjajna, porodična. Momci su raspoloženi, zdravi i željni da jako treniraju, istakao je Nikčević.

Komentari / 0

Ostavite komentar