''Шпанска серија''! Гвардиола навија за Реал, потписао за Барсу и одмах добио отказ!

Серђи Гвардиола потписао је за Каталонце уговор у три поподне, а пре поноћи већ је отпуштен.

Фудбал 29.12.2015 | 20:45
''Шпанска серија''! Гвардиола навија за Реал, потписао за Барсу и одмах добио отказ!

Да, и то је могуће да будеш играч једног клуба само седам сати!

Серђи Гвардиола Наваро, млади играч средине терена остварио је своје снове када је у понедељак поподне, око три сата ставио параф на једногодишњи уговор са Барселоном Б. Ипак, само седам сати и 13 минута касније уговор је раскинут!

Момак из Манакора платио је високу цену за коментаре на Тwиттеру постављене две године раније.

Наиме, навијачи каталонска клуба су преко друштвених мрежа послали поруке челницима клуба са Ноу Кампа да је Серђи Гвардиола 2013, али и прошле године остављао увредљиве поруке на Тwиттеру о Барси и Каталонији, као и да је величао Реал Мадрид, након чега је већ пре поноћи одлучено да му се уручи отказ.

Он се правдао да је увредљиве твитове, које је искусно обрисао, писао у друштву пријатеља који је велики навијач Реал Мадрида и то након што су пили у кафани, али то није смекшало срца челника Барсе.

Он је изјавио да је изненађен и шокиран свиме што се догодило, као и да му је срушен животни сан јер неће упознати најбољег играча на свету Лионела Месија и поделити искуство са њим, као и да ће морати добро да размисли када стигне кући какав ће наредни потез да повуче у каријери.

Дакле, био је члан Барсе без одиграног минута, постигнутог гола, иједног одрађеног тренинга...

Серђи, Серђи, све се враћа, све се плаћа...

Коментари / 0

Оставите коментар