''Španska serija''! Gvardiola navija za Real, potpisao za Barsu i odmah dobio otkaz!

Serđi Gvardiola potpisao je za Katalonce ugovor u tri popodne, a pre ponoći već je otpušten.

Fudbal 29.12.2015 | 20:45
''Španska serija''! Gvardiola navija za Real, potpisao za Barsu i odmah dobio otkaz!

Da, i to je moguće da budeš igrač jednog kluba samo sedam sati!

Serđi Gvardiola Navaro, mladi igrač sredine terena ostvario je svoje snove kada je u ponedeljak popodne, oko tri sata stavio paraf na jednogodišnji ugovor sa Barselonom B. Ipak, samo sedam sati i 13 minuta kasnije ugovor je raskinut!

Momak iz Manakora platio je visoku cenu za komentare na Twitteru postavljene dve godine ranije.

Naime, navijači katalonska kluba su preko društvenih mreža poslali poruke čelnicima kluba sa Nou Kampa da je Serđi Gvardiola 2013, ali i prošle godine ostavljao uvredljive poruke na Twitteru o Barsi i Kataloniji, kao i da je veličao Real Madrid, nakon čega je već pre ponoći odlučeno da mu se uruči otkaz.

On se pravdao da je uvredljive tvitove, koje je iskusno obrisao, pisao u društvu prijatelja koji je veliki navijač Real Madrida i to nakon što su pili u kafani, ali to nije smekšalo srca čelnika Barse.

On je izjavio da je iznenađen i šokiran svime što se dogodilo, kao i da mu je srušen životni san jer neće upoznati najboljeg igrača na svetu Lionela Mesija i podeliti iskustvo sa njim, kao i da će morati dobro da razmisli kada stigne kući kakav će naredni potez da povuče u karijeri.

Dakle, bio je član Barse bez odigranog minuta, postignutog gola, ijednog odrađenog treninga...

Serđi, Serđi, sve se vraća, sve se plaća...

Komentari / 0

Ostavite komentar