Јоветић најбољи црногорски фудбалер у 2015.!

У организацији Фудбалског савеза Црне Горе, данас је у црногорском Народном позоришту одржана свечаност, на којој су уручена признања најбољим појединцима у години на измаку.

Фудбал 29.12.2015 | 19:20
Јоветић најбољи црногорски фудбалер у 2015.!

Црногорски фудбалски репрезентативац и члан Интера из Милана Стеван Јоветић, проглашен је за најбољег црногорског фудбалера у 2015. години.

У организацији Фудбалског савеза Црне Горе, данас је у црногорском Народном позоришту одржана свечаност, на којој су уручена признања најбољим појединцима у години на измаку. Изабрани су најбољи црногорски фудбалер, најбољи фудбалер црногорске Телеком 1. лиге, најбољи тренер, као и најперспективнији млади фудбалери.

Јоветић је у конкуренцији Марка Баше и Стефана Савића изабран за најбољег црногорског фудбалера. Због обавеза у клубу, Јоветић се данас није појавио на свечаности, а окупљенима се обратио путем видеопоруке.

"Жао ми је што због клупских обавеза нисам на церемонији. Велика ми је част што сам најбољи играч Црне Горе и честитам свима Нову годину", казао је црногорски репрезентативац и играч Интера.

За најбољег играча домаће лиге проглашен је Марко Шћепановић из Младости. Са својом екипом освојио је Куп Црне Горе и најбољи је стријелац лиге са 11 голова. Другопласирани и трећепласирани су фудбалери Рудара Драшко Божовић и Недељко Влаховић.

За најбољег тренера изабран је Мирко Марић из Рудара, који је освојио титулу првака са Пљевљацима. Друго мјесто припало је тренеру Сутјеске Александру Недовићу, а треће Милораду Маловражићу који предводи Петровац.

Награде за најперспективније играче Црне Горе добили су Михаило Перовић из мађарског Ујпешта, Филип Кукуличић из Зете и Алија Крнић из Дечића.

Коментари / 0

Оставите коментар