Jovetić najbolji crnogorski fudbaler u 2015.!

U organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore, danas je u crnogorskom Narodnom pozorištu održana svečanost, na kojoj su uručena priznanja najboljim pojedincima u godini na izmaku.

Fudbal 29.12.2015 | 19:20
Jovetić najbolji crnogorski fudbaler u 2015.!

Crnogorski fudbalski reprezentativac i član Intera iz Milana Stevan Jovetić, proglašen je za najboljeg crnogorskog fudbalera u 2015. godini.

U organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore, danas je u crnogorskom Narodnom pozorištu održana svečanost, na kojoj su uručena priznanja najboljim pojedincima u godini na izmaku. Izabrani su najbolji crnogorski fudbaler, najbolji fudbaler crnogorske Telekom 1. lige, najbolji trener, kao i najperspektivniji mladi fudbaleri.

Jovetić je u konkurenciji Marka Baše i Stefana Savića izabran za najboljeg crnogorskog fudbalera. Zbog obaveza u klubu, Jovetić se danas nije pojavio na svečanosti, a okupljenima se obratio putem videoporuke.

"Žao mi je što zbog klupskih obaveza nisam na ceremoniji. Velika mi je čast što sam najbolji igrač Crne Gore i čestitam svima Novu godinu", kazao je crnogorski reprezentativac i igrač Intera.

Za najboljeg igrača domaće lige proglašen je Marko Šćepanović iz Mladosti. Sa svojom ekipom osvojio je Kup Crne Gore i najbolji je strijelac lige sa 11 golova. Drugoplasirani i trećeplasirani su fudbaleri Rudara Draško Božović i Nedeljko Vlahović.

Za najboljeg trenera izabran je Mirko Marić iz Rudara, koji je osvojio titulu prvaka sa Pljevljacima. Drugo mjesto pripalo je treneru Sutjeske Aleksandru Nedoviću, a treće Miloradu Malovražiću koji predvodi Petrovac.

Nagrade za najperspektivnije igrače Crne Gore dobili su Mihailo Perović iz mađarskog Ujpešta, Filip Kukuličić iz Zete i Alija Krnić iz Dečića.

Komentari / 0

Ostavite komentar