НБА - видео: Скоро савршени Боби за тријумф Спарса!

Српски кошаркаш Бобан Марјановић уписао је одличну партију у тријумфу Сан Антонио Спарса над Минесота Тимбервулвсима са 101:95 протекле ноћи.

Кошарка 29.12.2015 | 13:00
НБА - видео: Скоро савршени Боби за тријумф Спарса!

Марјановић је био један од најзаслужнијих за 18. тријумф ’Мамуза’ на домаћем терену ове сезоне, а 27. укупно, пошто је забележио једну од најбољих партија од доласка у НБА.

Популарни Боби је имао готово савршен учинак, пошто је за четрнаест и по минута забележио 17 поена, уз шут из игре 7/7, уз само један промашај са слободних бацања. Додао је и четрии скока и једну украдену лопту, уз две изгубљене.

Подсетимо, Марјановић је своју најбољу партију у најјачој лиги на свету имао 7. децембра, у тријумфу над Филаделфија 76ерсима.

Уз Марјановића, у тријумфу Спарса се истакао и Каваи Ленард са 17 поена, 11 скокова и три асистенције, а још четворица играча имала су двоцифрени учинак међу Тексашанима. Ману Ђинобили је додао 13 поена и пет скокова, а Тони Паркер поен мање, уз седам асистенција.

Током дуела са Вулвсима, који су доживели 20. пораз, кратко је виђен и српски дуел, пошто је Немања Бјелица на другој страни провео четири и по минута на терену и за то време уписао само једну асистенцију.

Ендру Вигинс био је најбољи међу гостима са 18 поена, док је Зак Лавин додао 15 поена.

Спарси су, иначе, протекле ноћи постали тек трећи тим на ’Западу’ који је у историји на домаћем терену сезону започео са барем 18 победа, без пораза. Исто су учинили Портланд Трејл-Блејзерси у сезони 1977./78. и Хјустон Рокитси у сезони 1985./86..

Коментари / 0

Оставите коментар