Ибањес: Прија интересовање Бенфике, али...

Леви бек Црвене звезде Луис Ибањес открио је за 'Вечерње Новости' да му прија интересовање Бенфике, али да је концентрисан само на титулу за Звездом.

Фудбал 30.12.2015 | 10:40
Ибањес: Прија интересовање Бенфике, али...

"Прија интересовање Бенфике, али, искрено, ја сам концентрисан само на Звезду и на оно што нас чека на пролеће. Мени је сјајно у Београду, идемо добрим путем ка титули, не оптерећујем се одласком", кратко је рекао Лућо пред пут за Буенос Ајрес на одмор, и додао да је у сталном контакту са Николасом Гаитаном, крилом Бенфике.

"Он је један од мојих најбољих пријатеља, још од Боке јуниорс где смо у млађим категоријама играли као два крилна играча, он десно, а ја лево. И обострана нам је жеља да да заиграмо поново заједно. Једног дана...", каже Ибањес за 'Новости'.

Меч против Јавора у Ивањици Ибањес је играо болестан, а касније је због тога зарадио упалу плућа. Такође, неколико пута ове сезоне показао је колико је заволео клуб јер је неколико пута играо под ињекцијама и блокадама.

"Пијем лекове, полако бол и кашаљ пролазе, биће све у реду до почетка припрема", закључио је Аргентинац.

Таст левог бека, уједно и његов менаџер, Дарко Алегић истиче да је Бенфику упутио на адресу Звезде.

"Бенфика зна редослед потеза, али искрено говорећи питање је колико ће сада бити спремни да издвоје три-четири милиона евра за обештећење. С друге стране је Црвена звезда, она се пита. Стварају тим за Лигу шампиона и свакако да тренер Миодраг Божовић има јасне планове за сваког играча", рекао је Алегић.

Као менаџер, додаје да је реалније да његов зет остане на 'Маракани' најмање до лета, поготово што на зиму клубови углавном попуњавају састав."

"Бенфики је заиста потребан леви бек јер Елисеу истиче уговор на лето. Имају они младог играча као алтернативу тако да мислим да је реалније да целу причу пролонгирају за лето".

Екипа Миодрага Божовића отишла је на зимску паузу са чак 25 бодова предности у односу на најближег пратиоца.

Коментари / 0

Оставите коментар